Credem că HIV nu mai este o condamnare la moarte și, în era medicamentelor antiretrovirale, credem că nimeni nu moare ”, spune Emily Brown din grupul de advocacy LGBT Georgia Equality.

Credem că HIV nu mai este o condamnare la moarte și, în era medicamentelor antiretrovirale, credem că nimeni nu moare ”, spune Emily Brown din grupul de advocacy LGBT Georgia Equality.

Chiar dacă nu suntem de acord cu Marx în fiecare punct, este dificil să nu vedem în scrierile sale vechi de 150 de ani avertismente provocatoare și, în multe cazuri, cu privire la situația actuală a profesiei de medicină. Dacă are dreptate, pe măsură ce decalajul dintre medici și ceea ce el numește mijloacele de producție crește, medicii vor tinde să devină din ce în ce mai înstrăinați de colegi, de ei înșiși, de munca lor și, mai presus de toate, de pacienții lor. Ce remediu ar oferi Marx? Extrapolând din „Discursul de inaugurare” din 1864 IWA, el ar fi chemat medicii să se unească. El ar încuraja medicii să-și asigure mijloacele de producție ale medicamentului, prin proprietatea propriilor practici. Obiectivul său nu ar fi să asigure salarii mai mari sau o securitate sporită a locurilor de muncă. În schimb, ar fi scăderea înstrăinării și promovarea condițiilor în care pacienții și medicii sunt cei mai susceptibili să prospere. Răspândiți dragostea Categorii: Economie, THCB Etichetat ca: Alienare, Asociația Internațională a Muncitorilor (IWA), Marx, Mijloace de producție, Medici care lucrează pe cont propriu, Medici “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/herbal-medicine/200OK De David Gorski, medic, nu-mi amintesc dacă am menționat vreodată legătura mea cu Cleveland Clinic Foundation (CCF). Probabil că am, dar pur și simplu nu-mi amintesc. Cititorii de multă vreme s-ar putea să-și amintească că mi-am făcut pregătirea de chirurgie generală la Universitatea Case Western Reserve din cadrul spitalelor universitare din Cleveland. Într-adevăr, mi-am făcut doctoratul acolo și la Departamentul de Fiziologie și Biofizică. Pe drum, la mai puțin de un kilometru de UH, se află Cleveland Clinic.

După cum se dovedește, în timpul stagiului meu de fiziologie și biofizică la CWRU, am întâmplat să fac o rotație de cercetare într-un laborator de la CCF, care a durat câteva luni. OK, deci nu este o conexiune prea mare. A fost în urmă cu peste 20 de ani și a durat doar câteva luni, dar este ceva care îmi oferă un cârlig evident și flagrant pentru a începe această postare, în special având în vedere numărul de pacienți cardiaci pe care i-am livrat la CCF la începutul anilor ’90, când am luminat luna ca medic de zbor pentru Metro LifeFlight. Introducere evidentă și neîndemânatică deoparte (hei, nu pot fi toți strălucitori; așa că mă voi mulțumi cu auto-deprecierea), mai mulți dintre cititorii mei mi-au trimis un link către o poveste care a apărut în Wall Street Journal, cealaltă zi: Un spital de top deschide până la plante chineze ca medicamente: lipsesc dovezile că ierburile sunt eficiente.potencialex sex De asemenea, am observat că Steve Novella a postat pe blog despre asta și a fost tentat să-l lase să treacă, dat fiind că mi-am pierdut aparent fereastra, dar apoi mi-am dat seama că există întotdeauna ceva ce pot adăuga la o postare, chiar și după ce subiectul a fost bloguit de Steve Novella . Indiferent dacă acel ceva este de valoare sau nu, îl las în seama cititorului. Deci iată-ne. În plus, dacă acest articol indică cu adevărat o nouă tendință în centrele medicale academice, este – dacă scuzați termenul – un salt cuantic în infiltrarea medicinei quackademice în centre medicale de renume. Este un lucru deprimant și trebuie publicat. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2013/04/16/will-your-health-insurer-pay-to-train-your-doctor/200OK De John Schumann, MD Lost in the weeds of Propunerea de buget a președintelui Obama este o reducere de 10 ani, cu 11 miliarde de dolari, a finanțării Medicare pentru educația medicală absolventă (GME). GME este partea „rezidențiată” a pregătirii medicale, în cadrul căreia absolvenții de școli medicale (medicii și medicii nou-născuți) petrec 3-7 ani învățând corzile specialităților lor în spitalele didactice din toată țara. Medicare cheltuie în prezent aproape 10 miliarde de dolari anual pe GME. O treime din aceasta este pentru „Educație medicală directă” (DME), care plătește spitalele didactice, astfel încât acestea să poată oferi salarii și beneficii rezidenților (salariile actuale sunt în jur de 50.000 USD / an, indiferent de specialitate; există variații în funcție de regiune ).

Nicio problemă acolo. Reducerile propuse provin din partea Medicare cunoscută sub numele de plăți „Educație medicală indirectă” (IME). Deși IME reprezintă două treimi din plăcinta Medicare GME, nu este ușor pentru spitale să detalieze ce anume oferă pentru această sumă semnificativă de finanțare. În schimb, spitalele facturează Medicare pe baza unui algoritm complex care include raportul „rezident-pat”, printre alte variabile. Un studiu realizat în 2009 de Rand Corporation, comandat de Medicare pentru a evalua aspecte ale pregătirii pentru rezidențiat, a cerut guvernului să lege plățile IME direct de îmbunătățirile calității educaționale și spitalicești, pentru ca banii să nu fie percepuți ca mergând pe o serie de doline nespecifice. Această idee a prins și legiuitorii din ambele părți văd acum felia sănătoasă IME de finanțare a educației Medicare ca o țintă prune pentru reducerea costurilor, deoarece beneficiile directe sunt dificil de enumerat, darămite să le cuantificăm. Acest lucru îi îngrijorează pe educatorii medicali că va trebui să facem mai mult cu mult mai puțin (dezvăluire: eu sunt unul). O soluție potențială la iminenta criză de finanțare GME este destul de nouă: asigurătorii de sănătate ar trebui să plătească pentru formarea medicilor. La urma urmei, asigurătorii și beneficiarii lor vor beneficia de medici bine pregătiți, de înaltă calitate și rentabili.

Un sustinator al unui astfel de plan este Kenneth Shine, vicecancel executiv al Universitatii din Texas Health System. În cadrul unui panel de la Internal Medicine 2013, reuniunea anuală a Colegiului American al Medicilor (care a avut loc în perioada 11-13 aprilie la San Francisco), el a propus ideea că asigurătorii precum United Healthcare urmăresc utilizarea primelor care nu au fost cheltuite pentru îngrijirea sănătății (cunoscut în limbajul industriei ca „rata pierderilor medicale”) pentru a finanța instruirea medicilor, cu condiția ca HHS să-i permită conform Legii privind îngrijirea accesibilă. Shine știe ce vorbește: stă în consiliul de administrație al companiei. John H. Schumann, MD este internist general și educator medical la Școala de Medicină Comunitară a Universității din Oklahoma din Tulsa, OK. El este, de asemenea, autor al blogului, GlassHospital (@GlassHospital), unde a apărut inițial această postare. Răspândiți dragostea Categorii: Medici, THCB, Afacerea asistenței medicale Etichetat ca: propunere de buget 2014, educație medicală absolventă, Spitale, Asigurători, John Schumann, Kenneth Shine, Raport de pierderi medicale, Medicare, Medicare cheltuieli, Medici, Rezidență, United Healthcare “” https://thehealthcareblog.com/blog/2015/07/10/what-the-atlanta-hiv-data-tells-us-about-public-health-in-america/200OK De MAITHRI VANGALA „Noaptea I aflat, am dormit o oră și jumătate ”, își amintește D, un bărbat gay de 29 de ani, negru. Vorbește despre diagnosticarea cu HIV, virusul care provoacă SIDA. „Chiar dacă lucrez în sănătatea publică și le spun zilnic oamenilor că HIV nu este o condamnare la moarte, în prima seară asta mi-am putut gândi”, spune D. „Acest lucru trebuie să fie greșit, m-am gândit. Lucrez în sănătatea publică. Nu mi se poate întâmpla asta. ” D, care a solicitat anonimatul, spune că a contractat virusul atunci când un prezervativ s-a rupt în timpul sexului. Două săptămâni mai târziu, a fost testat pentru două infecții cu transmitere sexuală (ITS) – chlamydia și gonoreea – dar nu pentru HIV. La scurt timp după aceea, s-a întors la un test HIV și a aflat că are virusul. La scurt timp după diagnosticul său, D s-a mutat la Atlanta, care se întâmplă, de asemenea, să fie epicentrul unei crize naționale HIV cu reapariție. Potrivit celui mai recent raport CDC de supraveghere HIV publicat în această primăvară, metroul Atlanta are cea de-a cincea cea mai mare rată de noi diagnostice HIV. Și această statistică poate subestima problema.

Patrick Sullivan, cercetător Emory și fost director CDC pentru supravegherea HIV, spune: „Atlanta are una dintre cele mai intense epidemii din țară”. Trei dintre cele cinci județe de bază ale metroului Atlanta – DeKalb, Fulton și Clayton – se numără printre județele de top la nivel național în ceea ce privește ratele de noi diagnostice HIV. Ceea ce diferențiază epidemia din Atlanta, spune un alt cercetător Emory, Travis Sanchez, este cât de sever sunt concentrate noile diagnostice într-o anumită populație: bărbați tineri negri care fac sex cu bărbați (MSM). Problemele combinate de sărăcie și lipsa accesului la asistența medicală din Atlanta sunt forțele motrice din spatele epidemiei de HIV și afectează în mod disproporționat comunitatea neagră din Atlanta, spun experții. „Credem că HIV nu mai este o condamnare la moarte și, în era medicamentelor antiretrovirale, credem că nimeni nu moare”, spune Emily Brown din grupul de advocacy LGBT Georgia Equality. „Dar realitatea este că, în comunitatea neagră, HIV avansează spre SIDA pentru mulți, iar oamenii mor. Nimeni nu vorbește despre asta. ” Atlanta găzduiește o mare populație gay de culoare, o comunitate în care transmiterea HIV este mare. De asemenea, un studiu recent al Brookings Institution, un grup de reflecție din Washington, a constatat că Atlanta are cele mai mari diferențe de venit între bogați și săraci, iar mulți al căror venit este sub pragul sărăciei nu au acces la asigurări de sănătate. Georgia are printre cele mai mari rate de rezidenți neasigurați din Statele Unite și a respins extinderea Medicaid în temeiul Affordable Care Act. În 2013, județele Fulton și DeKalb au avut cel mai mare număr de persoane care trăiesc cu diagnostice HIV în Georgia – 14.695 și, respectiv, 6.116. Aceste două județe au avut, de asemenea, cel mai mare număr de noi diagnostice HIV în Georgia, cu Fulton la 667 și DeKalb la 414, potrivit ultimelor cifre de la Departamentul de Sănătate Publică din Georgia. Sănătatea publică spune că, deși există motive de îngrijorare cu privire la creșterea numărului de cazuri de HIV, schimbarea poate veni parțial, deoarece ne îmbunătățim la urmărirea numărului de infecții. Un sistem de raportare mai cuprinzător a dus la raportarea mai exactă a cazurilor de HIV către CDC, spun oficialii de stat. „Ne lipsește sprijinul” Înțelegerea de ce comunitatea negru MSM din Atlanta este atât de puternic afectată de HIV rămâne în centrul cercetărilor lui Sullivan și Sanchez. „La nivel național, 1 din 4 noi diagnostice de HIV provin de la tineri, în primul rând bărbați homosexuali sau bărbați de sex masculin, cu vârste cuprinse între 13 și 24 de ani”, spune Sullivan. „Mai mult, tinerii homosexuali negri poartă cea mai mare povară a bolii, reprezentând de două ori mai multe diagnostice decât omologii albi sau hispanici”. Aceeași tendință este probabil prezentă în Georgia, adaugă el, și ar putea fi chiar mai rea decât în ​​altă parte. Din 2010, odată cu înființarea AIDSVu, un proiect de cartografiere condus de Sullivan, cercetătorii au lucrat îndeaproape cu departamentele de sănătate de stat și locale din întreaga țară pentru a documenta criza HIV a națiunii în contextul veniturilor și educației, ambele fiind strâns legate de răspândirea virusului. Și cercetările efectuate de Sullivan și colegii Adam Vaughn și Eli Rosenberg au descoperit că MSM-urile negre percep mai mult stigmatul anti-gay decât omologii lor albi. Sullivan spune că îngrijorarea oamenilor cu privire la stigmatizarea acestora poate face mai dificilă atingerea lor dacă refuză boala lor sau dacă nu au sprijin. „Ne lipsește sprijinul.

A fi homosexual nu este deloc acceptat ”, spune D despre a fi homosexual și seropozitiv în comunitatea neagră. S-a mutat parțial la Atlanta pentru a împiedica rudele și prietenii să se întoarcă acasă să afle că este seropozitiv. Abia în Ziua Recunoștinței trecută, la 18 luni după diagnosticul inițial, când D s-a simțit suficient de confortabil pentru a-și dezvălui statutul său tatălui său. Și acasă, spune el, își mai pune medicamentele în alte sticle, astfel încât oaspeții să nu afle accidental ce ia. „Când ești negru, mergi la școli negre, rămâi în aceleași cercuri”, spune Lamar Yarborough, un bărbat negru de 23 de ani și organizator comunitar care locuiește în centrul orașului Atlanta. „Dacă nu izbucnești, asta știi.” Yarborough a fost diagnosticat cu HIV chiar înainte de 18 ani, după ce s-a îmbolnăvit foarte tare și a fost internat la spital. El a descoperit că, pe lângă faptul că a fost infectat cu HIV, care progresase la SIDA, el a avut și sarcomul Kaposi, un cancer cu transmitere virală strâns asociat cu SIDA. La momentul infecției sale, spune Yarborough, dormea ​​atât cu bărbați, cât și cu femei și este sigur că boala a fost transmisă sexual. „A fi diagnosticat înseamnă că ești gay în comunitatea [neagră]”, explică Yarborough. Își amintește că a fost șocat. „M-am gândit, Doamne, trebuie să fie boala homosexualilor.” Dar Sanchez subliniază faptul că orice stigmatizare asociată cu HIV nu explică numărul semnificativ ridicat de infecții nou diagnosticate – sau incidența generală ridicată a virusului – în comunitatea MSM neagră. Sărăcia este o barieră în îngrijirea Tinerilor HSH negri sunt mai predispuși să vină din sărăcie decât omologii lor albi, spune directorul pentru Sănătate Publică pentru protecția sănătății, Dr. Patrick O’Neal. Membrii acestui grup, dacă ar fi infectați, ar avea dificultăți mai mari în acordarea îngrijirii obligatorii de care au nevoie pentru a fi sănătoși și pentru a continua viața de zi cu zi. „Legătura inițială cu îngrijirea nu este la fel de dispară ca menținerea îngrijirii”, explică O’Neal. „Pentru a lua anumite medicamente pentru HIV, trebuie să aveți un aport minim de 500 de calorii pe masă. Aveți nevoie de o alimentație bună, aveți nevoie de locuințe, acces la transport și este posibil să aveți nevoie de sprijin psihologic sau spiritual. ” Lipsa de oportunități economice pentru unii din Atlanta joacă un rol important în transmiterea HIV, spune Dr.

Carlos del Rio, codirector al Centrului pentru Cercetarea SIDA al Emory și medic pentru boli infecțioase. „Dacă ești sărac, nu ai unde să dormi și nu ai mijloacele de a te hrăni, HIV nu este prioritatea ta”, spune del Rio. Acest lucru contribuie la testarea ulterioară, diagnosticarea în stadiu târziu și progresia la SIDA, explică el. Postul de radio WABE din Atlanta a raportat recent că jumătate dintre pacienții care au dat rezultate pozitive la programul de testare HIV FOCUS al Spitalului Grady Memorial au deja SIDA la scară largă în ziua în care sunt diagnosticați cu virusul. „Avem nevoie de locuri de muncă, avem nevoie de mai multă educație și avem nevoie de mai multe informații”, spune del Rio. Dar chiar și D – care este educat, angajat, are asigurări de sănătate și a fost foarte proactiv în ceea ce privește îngrijirea sa de la început – spune că a fost surprins de cât de greu a fost să ajungi la îngrijire în Atlanta. „Aici trebuie să urmați 10 pași diferiți pentru a obține o programare”, spune el. D spune că Atlanta ar trebui să fie mai strategică în ceea ce privește organizarea rapidă a îngrijirii persoanelor tocmai diagnosticate cu HIV. „Cunosc atât de mulți oameni care îmi spun că au petrecut ore întregi așteptând să fie văzuți într-un departament de sănătate sau într-o clinică publică”, spune el. Soluții între sectoare În era medicamentelor antiretrovirale, D este dovada vie a mantrei sale: HIV nu este o condamnare la moarte. După ce a descoperit efectele secundare de la primul medicament pe care îl lua, D a decis, în consultare cu medicul său, să fie pus pe altul. În termen de șase săptămâni de la acest schimb, spune D, încărcătura sa virală a trecut de la peste 100.000 la nedetectabilă. Un studiu recent estimează costul mediu pe viață de 326.500 USD pentru îngrijirea legată de HIV pentru o persoană diagnosticată la 35 de ani, cu costuri lunare cuprinse între 1.854 USD și 4.545 USD. Programe guvernamentale precum Ryan White HIV / AIDS Program sunt în vigoare pentru a-i ajuta pe cei fără asigurări de sănătate sau resurse financiare să plătească medicamente.

Și a existat un anumit succes în obținerea asigurătorilor de a reduce costurile din buzunar pentru pacienții care achiziționează asigurări de sănătate prin piața ACA.